0 Ft-os
villanyszámla?!

Lehetséges, elérhető és szükségszerű

Válasszon Ön is költséghatékony
és környezetbarát megoldást!

Számolja ki évente mennyit spórolhat

Villanyszámla

 • Havonta érkező villanyszámlák, egymást követő fizetési határidők
 • Nem fenntartható energiaforrás jelentős károsanyag kibocsátással
 • függőség az energiaszolgáltatótól, az árat befolyásoló az aktuális politikai intézkedésektől
 • Tényleges fogyasztásától függetlenül is köteles alapdíjat fizetni // Az áramdíj mellett rendszerhasználati díjat is köteles fizetni

Napelem rendszer

 • Megújuló energiára épülő tudatos, környezetbarát fogyasztás
 • Önfenntartó fogyasztás, függetlenség az áramszolgáltatótól
 • A napelem hasznos élettartamán belül megtérülő beruházás
 • Jövőorientált, folyamatosan fejlődő technológia, amely a legmegbízhatóbb energiaforrásra épül
 • Búcsút inthet a havi villanyszámláknak, évente csak egyszer kell elszámolnia az elektromos áramszolgáltatóval
 • Jelentősen emeli ingatlana értékét
vagy

Miért legyen Önnek privát "naprendszere" ?

Mint a Trójai faló, időről időre egyre több olyan eszközt csempészünk a közvetlen környezetünkbe, amelyek elektromos árammal működnek, így rezsiköltségeink folyamatosan növekednek. Az energiabiztonság ráadásul az emberiség holnapi legfontosabb kérdésévé vált!

Számolja ki mennyi idő alatt térülne meg napelem befektetése
 1. Soha többé villanyszámla!

  Nem az a jó kérdés, hogy a villanyszámláját ki tudja-e fizetni, hanem az, hogy holnap vagy holnapután ki akarja-e fizetni?! Ha most Ön jól gondolkodik, akkor -5, 10, 15, 20 év múlva sem kell ezzel a pénzügyi kérdéssel többet foglalkoznia!

 2. Ingyenes tanácsadás,
  kalkuláció és előszűrés!

  Az Ön napelemes rendszerét a fogyasztásához és ingatlanának egyedi adottságaihoz kell kialakítani! Tanácsadóink abban segítenek Önnek, hogy egy olyan napelemes rendszer tulajdonosa legyen, amely minden féle szempontból kielégíti az Ön igényeit, és megfelel az Ön jelenlegi és későbbi elvárásainak!

 3. Teljes folyamat menedzselés
  (értékesítéstől a bekapcsolásig)!

  A napelemes rendszer által nyújtott előnyöket csak akkor fogja élvezni, ha tökéletesen és megfelelő hatásfokkal működik a rendszere. Ez viszont nagyon sok apró részleten múlhat! Ezért cégünk az egész folyamatot, a vásárlástól egészen a beüzemelésig végig menedzseli Önnek!

A privát "naprendszer" gazdaságos, biztonságos és környezetbarát megoldást kínál a holnap kihívásaira. 

Könnyebben megvalósítható mint gondolná!

Miért mi?

Tornyosuló papírmunka, ezernyi banki aláírás, bonyolult engedélyeztetési eljárás és szűnni nem akaró stressz. Ezért választom a Simple-Red Solar teljeskörű ügyintézését. Legyen szó háztartási napelem rendszerről vagy üzleti rendeltetésűről, a hiteligénylés papírmunkájától, a megfelelő napelem kiválasztásán át, egészen a felszerelésig végigvezetnek a folyamaton úgy, hogy nekem csak az aláírásról kell gondoskodnom. Áraik a teljes ügyintézést és kulcsrakész kivitelezést tartalmazzák, így nem kell aggódnom a rejtett költségek miatt.

Mitől különleges megoldás egy napelemes rendszer?

A mindennapi élet számos kihívást tartogat számunkra. A saját nézőpontunk szerint három alapvető problémával nézünk szembe melyek egyikére sem közvetlen közelről kell tekintenünk, mert sokszor, ami ott van az orrunk előtt, azt nem látjuk. 

Egy napelemes rendszer telepítése azért különleges megoldás, mert a fenti három kihívásra egyszerre tudunk választ adni. Azon túl, hogy öncélú és önző módon a saját energiaszükségletünket tudjuk biztosítani, mégis teszünk egy pici lépést az egyéni felelősségvállalás terén az irányba, hogy unokáink is élvezhessék jelenlegi környezetünket.

Hogyan működik egy napelemes rendszer?

Az Ön Solar szakértője:
Schmidt János
06307373449
{{ errors }}
Válassz legalább egy terméket a továbblépéshez!

{{ form.monthly_bill | numeral('0,') }} Ft/hó
Havi fogyasztás: {{ form.monthly_bill / 37.9 | numeral('0,') }} kWh/hó
Éves fogyasztás: {{ form.monthly_bill / 37.9 * 12 | numeral('0,') }} kWh/év
{{ errors.first('client_last_name', 'form1') }}
{{ errors.first('client_first_name', 'form1') }}
{{ errors.first('client_email', 'form1') }}
{{ errors.first('client_phone', 'form1') }}
{{ errors.first('city', 'form1') }}
{{ errors.first('fulladdress', 'form1') }}
{{ errors.first('disabledaddress') }}
GPS: {{ form.gps.lat }}, {{ form.gps.lng }}

Gyakran ismételt kérdések

Simple-Red Solar Blog

A reménykedés nem stratégia

Amikor még tavaly ősszel az energiaárak szárnyalását vizionáltuk, mi sem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan lesz ennyire igazunk. És bár bizsergető érzés, amikor az embernek igaza van, ez pont az az eset, amikor szívesebben tévedtünk volna.

Segíts te is a SRS csapatával együtt a háború áldozatain

Folyamatosan érkeznek a menekültek az ukrán-magyar határra a háború kitörése óta főként nők és gyerekek, illetve idős emberek. A Simple-Red  cégcsoport az Ukrajnában kialakult drámai helyzet miatt úgy döntött - gyűjtést szervez a háború áldozatai részére. 

 

Akkor a Jézuska mégis napelemet hoz karácsonyra?

Van az a régi vicc, amikor a postán az egyik dolgozó kezébe akad egy levél (mondtuk, hogy régi). A borítékon látható írásból azonnal kitűnik, hogy gyerek írhatta, a derék szakmunkás gyanúját pedig tovább fokozta, hogy a címzettnél csak ennyi állt: Jézuska.

Próba nélkül nincs szerencse

“Mindenkinek saját plázát!” - énekelte annak idején A kutya vacsorája. Az állam most valami hasonlót énekel. Oké, nem mindenkinek. És nem plázát. A “Napelemet majdnem mindenkinek!” pedig elég béna refrén lenne. 

Kiestem a pályázatból - hogyan tovább?

Az október 18-án végre kidobolt, “Kapj egy naprendszert ajándékba!” elnevezésű (oké, nem pont így hívják) pályázat sok, addig őszintén reménykedő arcáról fagyasztotta le a mosolyt. Ez főként a jövedelemkorlát sarkos újrafogalmazásának köszönhető. 

ewrwe