Fizess kevesebbet, mint amennyibe kerül

2019-10-17 09:44 |

Egy napelem rendszer kiépítése komoly beruházásnak számít egy család életében, ezért pénzügyi szempontból is célszerű több oldalról megvizsgálni. Az ajánlatkérést egy pontos felmérés előzi meg, ami alapján szakértőink meghatározzák, hogy a tető melyik részére, a fogyasztás alapján pontosan mennyi napelemre lesz szükség a család átlagos fogyasztásának fedezéséhez. A pontos adatok ismerete nélkül is elmondható általánosságban, hogy ez egy átlagos családi házra többmilliós tétel. Ettől azonban ne rettenj el! Ha most nem áll rendelkezésére az összeg, számos lehetőséged van a finanszírozásra. Sőt, ha nem azonnal fizeted ki a teljes összeget, hanem idővel törleszted, kamat nélkül, tulajdonképpen még jobban is jársz anyagilag.

Igényelj visszautasíthatatlan 0%-os MFB hitelt

Megújuló energiára épülő fűtésrendszer korszerűsítésre és napelemre számos támogatás elérhető a CSOK-tól egészen az EU-s vállalkozásokra kiírt pályázatokig. Érdemes ezeket figyelemmel követni, mert a támogatottak köre folyamatosan változik. Ezeken kívül mindenki számára elérhető az MFB által biztosított 0%-os hitel, amelyhez kivitelezői ajánlat, energetikai tanúsítvány, közüzemi igazolások, tulajdoni lap és adóigazolás szükségesek. A hitelügyintézés bürokratikus útvesztőjében ugyan könnyű elveszni, de cégünk ügyfeleink kényelme érdekében a teljes hitelügyintézési folyamatot átvállalja, így ügyfeleinknek a hosszú sorbanállás helyett csupán néhány aláírásról kell gondoskodnia. A hitel lényegesen megkönnyíti a beruházás finanszírozását egy család számára, ami hosszútávon nemcsak megtérül, de így nem is terheli meg annyira a családi költségvetést és semmi hátrány nem származik a hitel felvételéből.

Ezt vedd figyelembe a finanszírozás tervezésénél

Mivel egy jelenlegi összeg ma többet ér, mint a jövőben fog, jobban jársz, ha ugyanazt az összeget inkább a jövőben fizeted ki. Szakértőink azért dolgoznak, hogy egy kiváló minőségű, hosszú távon megtérülő rendszert kapjon otthonod és a lehető legtöbb pénz maradjon a zsebedben. Célunk, hogy elégedett ügyfeleink a szomszédaiknak is minket ajánljanak. További információért a finanszírozási lehetőségekről, lépj kapcsolatba kollégáinkkal!

ewrwe